Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
2017
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

RSS

Näet pöydällä kuluneen mustan vihkosen. Sen hopeaiset kiemurat näyttävät sinusta ensi alkuun koristeilta, mutta kun katsot tarkemmin huomaat että ne muodostavat sanan "päiväkirja. Tiedät hyvin ettei toisten päiväkirjoja saa lukea, mutta omistaja on kuollut jo monta sataa vuotta sitten joten sinuaei oikein jaksa kiinnostaa; vaan avaat sen ja alat lukea.

Huom: elävien eläinten (ihmiset on on edelleen eläimii) päiväkirjoja ei saa lukea.

 Anteekksi!
09.04.2017 15:43 | linsku

Siis ihan oikeasti anteeksi etten ole muokannut tätä sivua yhtään tällä viikolla paitsi tänään ja lauantaina. Sen takia ajattelin kirjoittaa tänne kaiken tärkeän mitä viikon aikana on tapahtunut. 

Maanantai

No oli siis koulupäivä ja olin ihan väsyksissä, koska talviaika. Ehdin kuitenkin kouluun TODELLA tylsälle ETn tuplatunnille. Tein siellä siis yhtä projektia yksin vaikka sen oli tarkoitus olla ryhmätyö. Syy siihen on kuitenkin ihan se että suurin osa porukasta on aIvan kamalia. Mutta kuitenkin: maanantaina ei tapahtunut mitään erikoista paitsi et mentiin liikunnassa tuonne liikuntamyllyyn ja seuraava tunti jäi sen takia pois lukujärjestyksestä.

Tiistai

Taas liikuntaa ja tietty siitä ärsyttävimmästä päästä. Jalkakin nyrjähti ja muuta kurjaa. Sitten liikunnan jälkeen meidän piti mennä välitunnille ja siellä kaks meidän luokkalaista tyttöö ärsytti minua niinkun aina. Oltiin myös yksien ykkösten kanssa, jotka on tosi kivoja. Kun välkkä päättyi mentiin naulakoille odottaman opettajaa. Luokan oven eteen oli tuotu pöytä ja yksi meidän luokkalainen poika, olkoon vaikka Jesse kiipes sen päälle sen jälkeen toinen niistä tytöistä joista kerroin aiemmin niin kiipes myös pöydälle ja käski Jessen häipyä. No sehän ei mennyt ja se tyttö olkoon vaikka Anni sai apua ja ne tyyppas Jessen pois pöydältä.

Keskiviikko

Olin kipeänä enkä sen takia päässyt kouluun. Alkuun oli uhan kammottava olo, mutta sepaeani joskus viiden tunnin jälkeen. Jee! Mutta muuten ei mitään ihmeellistä.

Torstai

Pääsin taas tulemaan kouluun, koska olin parantunut siitä taudista. Vähänkö ärsyttää kunnon ihan oikeesti ollut kipee ja sitten jotku tulee kyselemään, että miksi sä et tullu kouluun ja päätyy siihen lopputulokseen että minä lintsasin. Minusta on kyllä ihan oikea valinta olla tulematta kouluun jos huomaa niin ettei ole pysyä pystyssä. Ruokapuolituntisen jälkeen menin luokkaan ja luin Aku Ankkaa. Jesse oli myös luokassa, mutta sen lisäksi siellä ei ollut ketään. Tai no yksi tyttö olkoon vaikka Denis tuli sinne myöhemmin ja väitti että minä ja Jesse oltiin suudeltu. IHAN VAAN TIEDOKSI. MINULLA EI OLE POIKAYSTÄVÄÄ, JA VAIKKA OLEN OLLUT JESSEN YSTÄVÄ TARHASTA LÄHTIEN EI SE MEINAA ETTÄ OLEN RAKASTUNUT HÄNEEN. Sanoin ettemme olleet yhdessä mutta koska Denis on niitä ärsyttäviä kiusaajia hän esitti ettei uskonut vaan jatkoi. Tietenki se suututti ja haukuin häntä ääliöksi, mutta sitten se tönäs minut päin opettajan pöytää. HALOO! SIELLÄ ON SAKSET. Se tietenkin sattu ja lähdin Akkarin kanssa vessaan mököttämään.

Perjantai

HERBALISTI TULI MUN KOULUUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Siinä se taisi olla. Minun arkipäiväni.


 - linsku | Kommentoi



 En keksinyt muuta
24.03.2017 08:52 | linsku
Minulle tuli nyt ihan vastustamaton halu kirjoittaa tänne jotain. No ainakin tää sivu on edistynyt todella paljon. Teen etusivun ja kirjaston varmaan tänään valmiiksi. Kaikki menee muutenki tosi hyvin. Eilen äidil ja Anssil ei ollu yhtään riitaa. Eka kerta kahteen viikkoon. No ei muuta. Heipp
 - linsku | Kommentoi



 Linsku itkee
21.03.2017 21:07 | linsku
Olen huomannut että minun elämäni on ihan helvättiä. Aina kun tapahtuu jotain kivaa niin sen jälkeen tulee jotain AIVAN KAMALAA. Esimerkiksi tänään. No minä ja minun kaverit sovittiin että me mennään lauantaina Itikseen. No seon varmasti ihan huippuhauskaa vaikka me kyllä mmennää johonki vaatekauppaan (en ees tiedä hyviä sellasii), mutta sovittiin kuitenki Ritan (nimi muutettu) kanssa et mennään siksi ajaksi BR leikkiin mutta joo. Siis sain luvan lähtee eikä se pahuus siinä piileny eikä itse asiassa koko jutussa vaan se tapahtui myöhemmin päivällä. No kello oli kuusi. Oltiin syömässä illallista kun Anssi (äitin miesystävä nimi vaihettu) tuli kotiin. Minä pikku raukka erehdyin kysymään ostiko se oliiviöljyä. Se siis tuli kaupasta. Se vastas ettei ottanut ja kysy että olisko pitäny. Mä en ehtinny sanoo et ei kun äiti vastas. Arvaa mitä siitä tuli. RIITA. Niiden kahden torailut on aivan kamalii. Äiti alottaa huutamisen ja Anssi näytti jonki tekstarin jossa äiskä oli pyytänyt ostaa kahvipusseja ja jotain muuta ja sit siitä tuli huuto et "No en minä voi muistaa kaikkea ja että vittu painu perseeseen täältä" sit Anssi huutaa ja mikä pahinta ne tarkoittaa kaikkea mitä sanoo. Ainoa syy miks joku ei oo häipynyt on Minna (nimi vaihettu). Se siis on mun pikkusisko joka alottaa syksyllä päiväkodin. Vasta Ku Se Alkaa Ne eroo. Tää ei kuulosta kovin pahalta kirjoitettuna mutta sitä se on. Kaiken lisäks ne syyttää koko hommasta minua. Minä vaan kysyin onks oliiviöljyä. No minä syön äkkiä ja itkin siinä samalla ja sen jälkeen lukkiuduin vessaan puhelimen kanssa. Huuto kuulu vielä kymmenen minsaa ja itkin ihan oikeest koko sen ajan. AIVAN KAMALA PÄIVÄ
 - linsku | Kommentoi



 Uudelleen syntynyt sivu
20.03.2017 18:20 | linsku

Et ehkä ole huomannut, mutta tämä on uudelleen syntynyt sivu, jonka vanha nimi oli Hopeaveri. No se syy miksi poistin sen sivun oli ihan vaan se ettei se tuntunut kovin mukavalta. Olin myös pilannut sen taustakuva kokeiluillani, joten myös se vaikutti tähän uuteen sivuun. Mietin kokonaisen tunnin (11~12 yöllä ennen kasin aamua) ja tulin siihen tulokseen, että on parempi tehdä kokonaan uusi sivu. Sanotaan vaikka näin: halusin kirjoittaa ja julkaista tarinoita, mutta se edellinen sivu kuihdutti ja kyllästytti minut niin, ettei mitään syntynyt. Mutta kuitenkin olen varma, että tästä tulee paljon parempi ja pidän ulkastakin. Harmaa ja pinkki sopii aina vaikka tämä harmaa ei ole minun suosikkeja. Ei oikeasti ole muuta ja akkukin loppuu. Siispä teen tästä sivusta paremman ja kiinnostavamman huomenna.


 - linsku | Kommentoi


©2017 Unen Varjot - suntuubi.com